SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN BARINAK YAPILACAK

SOKAK KÖPEKLERİ İÇİN BARINAK YAPILACAK

Sungurlu’da uzun zamandır sorun haline gelen, gazetemizin de sık sık gündeme getirdiği sokak köpekleri için barınak yapılacağı bildirildi.

19 Kasım 2019 - 13:05

Kaymakam Mitat Gözen başkanlığında dün “okul güvenliği ve madde bağımlılığı ile mücadele” toplantısı yapıldı.

Toplantıda sokak köpeklerinin okul giriş ve çıkışlarında öğrenci ve velileri rahatsız ettiği vurgulanarak, belediyeden bu konunun biran önce çözüme kavuşturulması talep edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce de belediye olarak en kısa zamanda barınak yapıp başıboş köpekleri buraya yerleştireceklerini söyledi. Göreve başladığı günden beri bu konuyu çözmek için çaba gösterdiğini anlatan Başkan Yardımcısı Sakine, son aşamaya geldiklerini yakın zamanda sokak hayvanları için barınak yapacaklarını kaydetti. Sakine, toplanan hayvanların barınma giderleri için de çeşitli projelerinin olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ARCA SAVUNMA, SAHA EXPO 2026 FUARI’NDA YERİNİ ALIYOR...
ARCA SAVUNMA, SAHA EXPO 2026 FUARI’NDA YERİNİ ALIYOR...
ARİFEGAZİLİ ÖĞRETMENLERİ YURT DIŞINDA GÖZLEM YAPTI
ARİFEGAZİLİ ÖĞRETMENLERİ YURT DIŞINDA GÖZLEM YAPTI