Aşağı Fındıklı köyünde yağmur ve şükür duası yapıldı

Sungurlu'ya bağlı Aşağı Fındıklı köyünde yağmur ve şükür duası etkinliği düzenlendi.

Sungurlu’ya bağlı Aşağı Fındıklı köyünde yağmur ve şükür duası etkinliği düzenlendi.

Köy muhtarlığı ve AFDER tarafından köyün ormanlık alanında bulunan Kale mevkiinde düzenlenen yağmur ve şükür duası etkinliği Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mealinin okunması ile başladı.

Köyden yetişen hocaların Kur’an okunması vaaz etmesi, irşad yapması, ilahi söylemesi, dua ve zikirlerin yapılması ile devam eden etkinlik, Abdülmetin Balkanlıoğlu hocanın sohbeti ve arkasından rahmet ve şükür niyeti ile yaptığı dua ile devam etti.

Öğle namazı sonrası usta aşçılar tarafından hazırlanan lezzetli yöresel yemekler davetlilere ikram edildi.

Etkinliğe Amasya’nın Gümüşhacıköy Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu , Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Celal Güngör köyden yetişerek Türkiye’nin değişik bölgelerinde görev yapan kamu görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhtar Şevki Kalınsazlıoğlu ve Dernek Başkanı Şahin Kalınsaz, etkinliğe katılan tüm misafirlere teşekkür ettiler.