"Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, ilçe genelinde karne heyecanı yaşayan öğrencilere iyi tatil geçirmelerini diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, ilçe genelinde karne heyecanı yaşayan öğrencilere iyi tatil geçirmelerini diledi. 
2016-2017 eğitim ve öğretim yılının tamamlandığını belirten Şahin, "Uzun bir eğitim dönemini başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için fedakarca çalışan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm anne ve babalarımıza teşekkür ediyorum " dedi.
Eğitimin ilk önce ailede başladığını işaret eden Başkan Şahin, "Çocuklarımızın ve öğrencilerimizin okul öncesi süreçle beraber iyi bir eğitim almalarına ve onların her alanda kişisel, sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerine destek olmalıyız. İlçe olarak çocuklarımızın yaz tatilini en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak amacıyla kurumlarımız aracılığı ile çalışmalar yürütülmeli ve bizlerde elimizden gelen yardım ve gayreti göstermeliyiz. Yıl boyunca çalışarak yarınlarına yatırım yapan öğrencilerimiz yaz tatilini hak ettiler sağlık ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum" dedi.