Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Sungurlu'da Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Sungurlu’da Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.

Sakal-ı Şerif'i görmek için sabahın erken saatlerinden itibaren Ulu camiye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Sakal-ı Şerif, ikindi namazından sonra Altınoğlu camisinde ziyarete açıldı. Sungurlulular salavatlar ve dualar eşliğinde Sakal-ı Şerif'i görmenin heyecanını yaşarken, bazıları da bu anı cep telefonları ile kaydetti.

40 bohçada sarılı olan cam fanusta muhafaza edilen Sakal-ı Şerif, cemaate gösterildi. Sakal-ı Şerif'i görebilmek için camiye akın eden cemaat, Sakal-ı Şerif'i dikkatli bir şekilde inceledi.

Vatandaşlardan bazıları, Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla görüntülerken bazıları da ziyaretin ardından iki rekat şükür namazı kıldı.

Sakal-ı Şerif, teravih namazından sonra Muhacir camisinde erkeklere, yarın öğleden sonrada aynı camide kadınların ziyaretine açılacak.