Satılmış Zobu, CHP'den İl Genel Meclis Üyesi aday adayı

CHP Sungurlu İlçe Başkan Yardımcısı Satılmış Zobu, İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

CHP Sungurlu İlçe Başkan Yardımcısı Satılmış Zobu, İlçe Başkanlığında yapılan toplantıda İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Satılmış Zobu, yaptığı açıklama da, İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığını açıklayarak, Sungurlu’ya hizmet için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, “Önümüzde ki Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayları Sungurlu’da olacaktır, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. 3 yıldır partimizde Başkan Yardımcılığı görevinde yer alan, Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısı Satılmış Zobu parti yönetiminin almış olduğu karar ile İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olmuştur. Bu görevi layıkıyla yapacaktır, sizlerin desteğiyle.

Geçtiğimiz seçimlerde Sungurlu Merkezde 2 bin 880 oy aldık. Tabi ki buda oyumuz az olduğunu gösteriyor, bizim Sungurlu’da ki oyumuz 4 bin 500’ün üzerindedir. Köylerde ise 2 bin 500 oyumuz var. 3 tane İl Genel Meclis Üyesi çıkartacağız inşallah. Biz 27 bin oy ile Kırıkkale’de Milletvekili çıkardık, Yozgat’ta 23 bin 500 oyla Milletvekili çıkardık. Sizlerin desteğiyle 6 bin 500 civarında oy ile Satılmış Zobu’yu sizlere hizmet için inşallah Çorum’a İl Genel Meclis Üyesi seçeceğiz. Burada CHP’lilerin çok büyük desteği olacak. Herkes elinden geldiği kadar iyi çalışacak. En kısa sürede de Sungurlu’ya layık Belediye Başkan Adayımızı da sizlere açıklayacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Adaylık açıklamasının ardından Satılmış Zobu, aday adaylığı başvuru dilekçesini CHP İlçe Başkanı Ali Erayhan’a verdi.