Sungurlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için Tuncay Şahanlı, adaylığını açıkladı.
Tuncay Şahanlı, muhabirimize yaptığı açıklamada, yapılacak olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulunda, başkan olmak için aday olduğunu söyledi.
Sungurlu’da nakliye ve ardiye sektöründe faaliyet gösteren Şahanlı, başkan seçilmesi halinde bazı projeleri olduğunu ve bunları hayata geçireceğini belirtti.
Şahanlı şöyle devam etti; “1971 yılında Sungurlu’da doğdum. Şu anda nakliye, ardiye ve hafriyat sektöründe faaliyet gösteriyorum. TIR, kamyon, otobüs ve minibüs kullandım, şoförlük mesleğini bilen biriyim. Başkan seçildiğim zaman bazı projelerim var, inşallah bunları hayata geçireceğim.
Sizlerin içinden gelen birisiyim, şoförlük mesleğinin zorluklarını yaşayan bir arkadaşınız olarak, sorunlarını çözeceğim. Şoförler Odasını ekmek kapısı değil, hizmet kapısı olarak görüyorum. Genç, dinamik ve tecrübeli bir arkadaşınız olarak, şoförlerin desteklerini bekliyorum.”
YORUMLAR