Eşi yorulmasın diye evine "çöp boru hattı" kurdu

Eşi yorulmasın diye evine "çöp boru hattı" kurdu

Sungurlu da, çöp atmak için iki kat inip çıkan eşinin yorulmaması için evine "çöp boru hattı" kurdu.

01 Ağustos 2017 - 12:21 - Güncelleme: 01 Ağustos 2017 - 15:29

Sungurlu da, çöp atmak için iki kat inip çıkan eşinin yorulmaması için evine "çöp boru hattı" kurdu.

İbrahim Özpolat, Bahçelievler Mahallesi Selvi Sokak’ta bulunan evinin ikinci katının balkonundan dışardaki çöp variline borudan düzenek kurarak eşinin yorulmadan çöpleri atmasını sağlıyor.

Mevlide Özpolat, muhabirimize yaptığı açıklamada, iki katlı evin üst katında oturduğunu, her gün en az iki defa çöp atmak için aşağı inmesi üzerine eşi İbrahim Özpolat’ın yıllar önce böyle bir sistem kurduğunu söyledi.

Eşinin 8 yıl önce vefat ettiğini belirten Mevlide Özpolat, eşine böyle bir sistem kurduğu için minnettar olduğunu ifade etti.

Yalnız yaşadığını ve kendisi için bu sistemin çok büyük bir kolaylık olduğunu anlatan Özpolat, "Eşime bu nedenle teşekkür ediyorum. Evde çöp olduğunda koku olur normalde ama öyle bir sorunumum yok. Çıkan çöpü anında atıyorum kolaylıkla gidiyor.

Eşim vefat etmeden 5 yıl önce bu sistemi kurdu. Eşim ilk söylediğinde ‘olur mu acaba’ dedim. Eşim de ‘ben yaptırırım, çok güzel olacak’ dedi. Aynen de öyle oldu. Gerçekten çok pratik bir şey bence, herkesin evine gerekli. Görenler gülümsüyor ‘bu pratik fikir eşinizin aklına nereden geldi?’ diyorlar ve çok olumlu tepkiler alıyorum. Allah mekânını Cennet etsin." diye konuştu.

İbrahim Özpolat, evinin ikinci katının balkonundan dışardaki çöp variline borudan düzenek kurarak eşinin yorulmadan çöpleri atmasını sağlamış. Boruya kapak yapan Özpolat, ayrıca çöp attıktan sonra gelebilecek kokuları da önlemiş. İbrahim Özpolat’ın yıllar önce yaptırdığı sistem halen sorunsuz çalışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI…
PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ AÇILDI…
BASRİ BAĞCI’NIN OĞLU FURKAN DÜNYA EVİNE GİRDİ
BASRİ BAĞCI’NIN OĞLU FURKAN DÜNYA EVİNE GİRDİ