MUHSİN DERE, TOKİ KONUTLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ…

MUHSİN DERE, TOKİ KONUTLARI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ…

SUNGURLU - Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, ilçede dördüncü etap olarak hayata geçirilecek olan 300 yeni TOKİ konutu müjdesi üzerine bir açıklama yayımladı. Başkan Dere, bu önemli sosyal konut yatırımında emeği geçen herkese teşekkür ederken, Sungurlu’nun hızla artan konut ihtiyacına dikkat çekerek ek projeler yapılması çağrısında bulundu.

06 Ekim 2025 - 10:29

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal konut hamlesi kapsamında Çorum genelinde 2.700 konut yapılacağını belirten Başkan Dere, bu kapsamda Sungurlu’ya düşen 300 konutun sevinçle karşılandığını dile getirdi.

Başkan Dere, yayımladığı teşekkür mesajında: “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve TOKİ Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese ilçem adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Sungurlu’nun geleceği için bu tür yatırımların büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Dere, ilçenin hızla bir "savunma sanayi ve ihracat merkezi" olma yolunda ilerlediğinin altını çizdi. Bu hızlı gelişme ışığında, mevcut 300 konutun dahi yetersiz kalacağını belirterek, yetkililere açık bir çağrıda bulundu.

Dere, açıklamasında: “İlçemizde 300 konutun dahi yeterli olmadığını, bu sosyal konut projelerinin devamının planlanması gerektiğini özellikle ifade ediyorum,” şeklinde konuştu.

Başkan Dere, yeni TOKİ konutlarının ülkeye, Çorum’a ve Sungurlu’ya hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BAŞHEKİM HASTALARI EVİNDE ZİYARET ETTİ...
BAŞHEKİM HASTALARI EVİNDE ZİYARET ETTİ...
SUNGURLU GAZZE İÇİN MEYDANDAYDI…
SUNGURLU GAZZE İÇİN MEYDANDAYDI…