Özel idare Sungurlu’da 10 köyü asfaltladı

Özel idare Sungurlu’da 10 köyü asfaltladı

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi, Sungurlu’da 10 köyü asfalta kavuşturuldu.

21 Eylül 2017 - 10:01

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi, Sungurlu’da 10 köyü asfalta kavuşturuldu.

İl Özel İdaresi, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet görebilmeleri için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Köy yollarında da büyük bir mesafe kat edilirken 16 Haziran 2017 tarihinde başlayan asfalt sezonundan bu yana köy yollarına toplamda 500 km asfalt atıldı. Zorlu arazi şartlarına rağmen büyük bir özveriyle çalışan İl Özel İdaresi ekipleri 500’üncü km asfaltı Bayat’ın Karakaya Köyü’ne attı. Köy halkı olarak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getiren Bayat Karakaya Köyü Muhtarı Ali Gaip, hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

16 Haziran 2017 tarihinden itibaren Alaca’da 17 köy, Bayat’ta 10 köy, Boğazkale’de 2 köy, Dodurga’da 1 köy, İskilip’te 12 köy, Mecitözü’nde 4 köy, Kargı’da 18 köy, Osmancık’ta 6 köy, Sungurlu’da 10 köy ve merkezde 24 köy İl Özel İdaresi tarafından asfalta kavuşturuldu. Toplamda 104 köyün asfalt atılma çalışmaları tamamlanırken ayrıca Laçin gölet yolunun asfalt atılma işlemleri de tamamlandı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EKİPLER ÜRETİM YERLERİNİ DENETLEDİ…
EKİPLER ÜRETİM YERLERİNİ DENETLEDİ…
ÖĞRENCİLER OKULLARINA ADI VERİLEN ŞEHİDİ ANDI…
ÖĞRENCİLER OKULLARINA ADI VERİLEN ŞEHİDİ ANDI…