Sağlık memuru Akbaş için gözyaşları sel oldu

Sağlık memuru Akbaş için gözyaşları sel oldu

Trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Akif Akbaş için Sungurlu Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

30 Aralık 2017 - 12:21 - Güncelleme: 30 Aralık 2017 - 12:27

Trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Akif Akbaş için Sungurlu Devlet Hastanesi önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Akif  Akbaş (40) için görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi önünde tören yapıldı.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Mitat Gözen, hizmet aşkıyla herkese örnek olmuş, sevilen sayılan bir insanı uğurlamak için burada toplandıklarını söyledi. Kaymakam Gözen konuşmasında, “Mesai arkadaşınız Mehmet Akif Akbaş’a Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Törende güçlükle ayakta duran Mehmet Akif Akbaş’ın eşi, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Akbaş’ın çalışma arkadaşları tarafından tabutun üzerine çalışırken giydiği 112 Acil Yardım yazılı mont örtüldü. Törende çalışma arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda kişi Akbaş için gözyaşı döktü.

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal’ın yaptığı duanın ardından Akbaş’ın naaşı helallik alınmak üzere Bahçelievler Mahallesindeki baba evine götürüldü.

Törene Akbaş’ın ailesi ve çalışma arkadaşları ile Kaymakam Mitat Gözen, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
‘ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET…
‘ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET…
BİLGİ YARIŞMASININ GALİBİ FEN LİSESİ OLDU...
BİLGİ YARIŞMASININ GALİBİ FEN LİSESİ OLDU...