Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Miraç Kandili dolasıyla kutlama mesajı yayınladı.
Milletimizin en değerli varlığı çocukların sevgi ve saygının temsilcileri, geleceğimizin güvencesi olduğunu belirten Şahin, mesajında şunları kaydetti: “23 Nisan, Türk milletinin işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır. Bu Bayram Türkiye Cumhuriyetinin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Geleceğimizi ve bu güzel vatanımızı, yarınlarımız olan çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu vesileyle, milletimizin ve tüm Konyalı hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum."
"Miraç Kandili birlik ve kardeşliğe vesile olsun"
Şahin, Miraç Kandilinin birlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde de bulunarak, “İslam âlemi için büyük müjdeler veren ve hakikat içerisinde doğrulukla geçirmemiz gereken mübarek Miraç Kandil’inin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğe vesile olmasını dilerim.” dedi.
“Bu mübarek gecenin fırsat bilinerek manevi açıdan en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirten Şahin, “Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Miraç kandilinin ülkemizde ve dünya da barışa vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, başta meslektaşlarım olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandil’ini en içten duygularımla tebrik ederim” diye konuştu.
YORUMLAR