İŞKUR Çorum İl Müdürlüğü, Sungurlu İlçe Tarım Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile "Peynir İmal İşçisi" mesleğinde eğitim kursu açıldı.
Ziraat Odasında 32 iş günü sürecek mesleki eğitim kursunda 1 Kasım-14 Aralık tarihleri arasında hafta içi her gün eğitim verilecek. Şu ana kadar 25 kadının başvurduğu kursa katılmak isteyen kadınların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuru yapmaları istendi.
Kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.
Kurslara katılma şartları ise şunlar: "İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak, 18-45 yaş aralığında bayan olmak, okur-yazar olmak, Açık öğretim hariç öğrenci olmamak, İŞKUR’un Kurs, TYP, İşbaşı Eğitimi ve Girişimcilik programlarından son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak."
YORUMLAR