Sungurlu’nun Avrupa’daki yüz akı

Sungurlu’nun Avrupa’daki yüz akı

Sungurlu’dan çıkıp Avrupa’nın en büyük gıda dağıtım zincirlerinden birini oluşturarak Baktat “Sungurlu’nun Avrupa’daki yüz akı” oldu.

25 Aralık 2017 - 09:25

Sungurlu’dan çıkıp Avrupa’nın en büyük gıda dağıtım zincirlerinden birini oluşturarak “Sungurlu’nun Avrupa’daki yüz akı” olan Baklan Kardeşler, 2017’yi yine başarılı bir bilançoyla kapatmaya hazırlanıyor.

Baktat ve Suntat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baklan, Avrupa’da, yalnızca zincir mağazalarda 12.500 satış noktasında yer aldıklarını, toplam olarak da 35 bin satış noktasına ulaştıklarını belirterek, “Avrupa’da bizim olmadığımız market yok diyebilecek durumdayız” ifadesini kullandı.

Avrupa’da bu yıl 175 Milyon Euro’ya ulaşan cirolarını, üç yıl içinde 250 Milyon Euro düzeyine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Mustafa Baklan, “Bu, 30 yıllık emeğin ve ailece birlikte mücadele etmenin bir sonucu” diye konuştu.

Türkiye’de ve diğer ülkelerde “Baktat” markasıyla yollarına devam ederken, Almanya’da “Suntat” adı altında yeni bir marka yarattıklarını ve bu markanın, hem tedarikçiler ve satıcılar, hem de tüketiciler tarafından hemen benimsendiğini vurgulayan Baklan, Anadolu’nun lezzetlerini 50’den fazla ülkeye taşıdıklarını söyledi.

Mustafa Baklan, Türkiye’de ve Almanya’da pek çok ödül aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MUTLU KÖKSAL, BARAJ VE GÖLET İNŞAATLARINI İNCELEDİ
MUTLU KÖKSAL, BARAJ VE GÖLET İNŞAATLARINI İNCELEDİ
KAYMAKAM, KARAKAYA KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM, KARAKAYA KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ