SUNGURLU’YU EFELER LİGİ’NDE DEV RAKİPLER BEKLİYOR

SUNGURLU'YU EFELER LİGİ'NDE DEV RAKİPLER BEKLİYOR

SUNGURLU - Efeler Ligi'ne yükselerek tarih yazan Sungurlu Belediyespor'u yeni sezonda dev rakipler bekliyor. Temsilcimiz, Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank ve Ziraat Bankkart başta olmak üzere Türkiye'nin en güçlü voleybol takımlarıyla karşılaşacak.

12 Haziran 2026 - 16:22

Tarihinde ilk kez Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Sungurlu Belediyespor, yeni sezonda Türk voleybolunun dev kulüpleriyle karşı karşıya gelecek.

Play-off mücadelelerinin ardından Efeler Ligi'ne yükselerek büyük bir başarıya imza atan Sungurlu temsilcisi, 2026-2027 sezonunda Türkiye'nin en üst düzey erkek voleybol organizasyonunda boy gösterecek. İlçe spor tarihine geçen bu başarıyla birlikte Sungurlu Belediyespor'u birbirinden zorlu karşılaşmalar bekliyor.

Yeni sezonda Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank ve Ziraat Bankkart gibi Türk voleybolunun köklü ve güçlü ekiplerine rakip olacak Sungurlu Belediyespor, Spor Toto, İstanbul Gençlik Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Altekma, Gebze Belediyespor, Alanya Belediyespor, Gaziantep Gençlik Spor ve Onikişubat Belediyespor ile de mücadele edecek.

Efeler Ligi'nde yer alacak güçlü rakiplerine rağmen hazırlıklarını sürdüren Sungurlu Belediyespor'un, ilçeyi ve Çorum'u en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor. Voleybolseverler ise şimdiden Fenerbahçe, Galatasaray, Halkbank ve Ziraat Bankkart gibi dev ekiplerin Sungurlu'ya geleceği maçların heyecanını yaşamaya başladı.

Sungurlu Belediyespor'un Efeler Ligi'ndeki mücadelesi, hem ilçe sporunun gelişimine katkı sağlayacak hem de Sungurlu'nun adını Türkiye genelinde daha geniş kitlelere duyuracak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KUR'AN KURSUNDA YIL SONU PROGRAMI DÜZENLENDİ...
KUR'AN KURSUNDA YIL SONU PROGRAMI DÜZENLENDİ...
ZABITA, SANAYİ ESNAFINA RUHSAT DENETİMİ YAPTI…
ZABITA, SANAYİ ESNAFINA RUHSAT DENETİMİ YAPTI…