“Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum”

“Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum”

MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum”dedi.

08 Mart 2017 - 09:09

MHP Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, “Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum”dedi.

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır.

Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hunharca kıyılan kadınların, genç kızların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Kadınlara uzanan kirli ve kanlı ellerin kırılıp atılması ve katillere hak ettikleri cezaların verilmesi için vakit geçirilmeksizin ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEHMET YETİK’İN OĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ
MEHMET YETİK’İN OĞLU DÜNYA EVİNE GİRDİ
‘ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET…
‘ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNELERİNE ZİYARET…