Yasin Şahin, Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulundu

Yasin Şahin, Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerinden dolayı Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulundu.

30 Haziran 2017 - 16:52 - Güncelleme: 30 Haziran 2017 - 17:17

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerinden dolayı Ozan Arif hakkında suç duyurusunda bulundu.

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, “26.06.2017 tarihinde Arif Şirin (Ozan Arif) isimli şahsın kamuoyuna yansıyan hakaret dolu beyan ve ifadeleri nedeniyle, gerekli hukuki süreç başlatılmış olup; adı geçen hakkında Sungurlu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur “dedi.

Yasin Şahin açıklamasında şunları kaydetti:

“Yusuf Has Hacib Kutadgu Bilig’de ‘Ey beylerin beyi, kul beyin yüzünü görünce, ne diyeceğini şaşırır’ der. Kendisine 'ozan' diyen sanatın yüz karası ise Bey'in huzuruna çıkmadan zırvalamakta, ozanlığı kemik yalayıcılığı ile karıştırmaktadır.

Atalarımız; ‘adam adamdır olmasa da pulu, eşek eşektir atlastan olsa çulu’ derken; teşbihte hata olmaz şiarından hareketle bu aşağılık ruh hastasını tanımlamaktadır. Adamlık bahsi geçince ismini dahi kimsenin anmayacağı kişiler, bir davanın bütün yükünü sırtında taşıyan Liderimize hitaben şereften dem vurmaktadır. Yine büyüklerin sözünden biliriz ki arife tarif gerekmez ancak ismi arif kişiliği bozuk, karakterden yoksun bu zat’a; şerefin, iyinin ve doğrunun her türlüsünü belletmek şarttır. Eğri ve kötü ise bu kişilik yoksununun şahsında vücut bulmuş, ukalalık diline vurmuştur.

“Lafa baktık laf değil söyleyene baktık adam değil”

Türk'ün töresinden bihaber olan bu ahmak, Türkmen Beyine laf söylerken besbelli ki ağzındaki salyaları sağa sola akıtmış, aklını kiraya vermiş, ahlakını da satmıştır. Boş çuval dik durmaz. Ahlak fukarası olan bu zat ise hayatı boyunca dik duramamış, adamlığı parayla satın alınır sanmıştır. Şurası unutulmasın ki; Liderimize dil uzatanın dili, Türk'ün töresindeki karşılığı ile, hak ettiğini bulacaktır. Böylesi edep fukarası avarelerin sözü hiç şüphe yok ki misliyle karşılık alacaktır. Ülkücü Hareket’in değerlerini hiçe sayan bu satılmış bunak belli ki hırsla töreyi unutacak derecede akıllını kaybetmiştir. Şüphesiz törenin sahipleri bu densize töremizi hatırlatarak aklını başına getirecektir.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MYO’DA EĞLENCE DOLU BİR GÜN GEÇİRİLDİ
MYO’DA EĞLENCE DOLU BİR GÜN GEÇİRİLDİ
UYANIK CAMİNDE DÖNEM SONU HEDİYELERİ DAĞITILDI
UYANIK CAMİNDE DÖNEM SONU HEDİYELERİ DAĞITILDI